Εάν δεν έχεις λεφτά δεν δίνεις αυξήσεις

Dimosio

Η κυβέρνηση αποφάσισε να αυξήσει τον «χαμηλό» μισθό των στρατιωτικών. Έτσι από 795€ ο ανθυπολοχαγός θα παίρνει από 1/1 860€. Αυτή η κοινωνική ενέργεια θα κοστίσει στον έλληνα φορολογούμενο 150 εκατ πρόσθετους φόρους το μήνα
Από την άλλη, η κατάσταση είναι τραγική. Εξαιτίας της οικονομικής στενότητας του ελληνικού κράτους και του τεράστιου ταμειακού ελλείματος, το κράτος-μπουρδέλο δεν ξεπληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τρίτους. Έτσι στους δήμους δεκάδες εκατοντάδες άτομα παραμένουν απλήρωτα.
Δεν είναι δυνατόν από την μία να μην έχεις λεφτά να πληρώσεις τα δεδουλευμένα των υπαλλήλων σου και από την άλλη να προχωράς σε γενναία αυξηση σε άλλο κλάδο των υπαλλήλων-δυναστών.Δημιουργείς έτσι αδικίες ακόμα και μέσα στον κλάδο των Δημοσίων Υπαλλήλων. Η ταπεινότητά μου,εάν έμενε απλήρωτος και έβλεπα τους «συναδέρφους» μου σε άλλους κλάδους να πέρνουν μπουκέτα αυξήσεων θα είχα εξοργιστεί. Αλλά σοσιαλισμό δεν θέλαμε?Καλά να πάθουμε.

Advertisements

3 Responses to Εάν δεν έχεις λεφτά δεν δίνεις αυξήσεις

  1. Ο/Η Seventh Son λέει:

    Είναι συγκινητικό που σε αυτό το post υπερασπίζεσαι τον Λιακούδη, γιατί αυτός ανήκει στους εργαζόμενους που έχουν να πληρωθούν 2-3 μήνες από τον Δήμο.

  2. Ο/Η RaDiKaL λέει:

    Τι να πεις ρε. Εδώ άκουσα ότι δόθηκαν πρόστιμα 100,000 ευρώ σε 30 επιχειρήσεις που νοθεύουν καύσιμα! Πρόστιμα που δε θα πληρωθούν! Αντί να τις κλείσουν απευθείας… Πλήρωνε μετά μαλάκα ελληναρά…

  3. Ο/Η Yaz Okulu λέει:

    does anyone knows if there is any other information about this subject in other languages?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: